Pentru ca stim ca cea mai clara dovada a profesionalismului nostru este impactul pe care l-am avut asupra altora, ne-am gandit sa impartasim cateva ganduri transmise de cei care ne-au ascultat pana in acest moment.

Recitalul sustinut de Cvartetul Sonore a fost unul deosebit de apreciat. Fetele au tinut cont de optiunile si sugestiile mele si am fost placut surpsinsa cand am observat cat de mult au impresionat invitatii. Tuturor ne-a parut rau cand s-a terminat si ultima piesa. Abia astept sa am ocazia de a le asculta din nou!
— Lacramioara si Adrian, Bucuresti

Sunt foarte multumit de prestatia Cvartetului Sonore. Invitatii nostri au fost incantati de muzica lor, iar eu am fost impresionat de punctualitatea si profesionalismul de care au dat dovada. Mi-a placut ca au un repertoriu variat si ca am putut regasi intre piese si melodia preferata a sotiei mele. A fost o seara de neuitat.
— Teodora si Iosif, Bucuresti

Am avut placerea de a spune cel mai important DA acompaniat de armoniile Cvartetului Sonore. Faptul ca, printre melodiile interpretate, am distins atat de multe piese cunoscute, iar invitatii s-au simtit rasfatati de genul acesta de muzica, mi-a desavarsit bucuria acelei seri.
— Adrian, Bucuresti

Multumim frumos pentru ca ati facut ca unul dintre cele mai emotionante momente din viata noastra sa se auda foarte bine, sa prinda si mai multa culoare! Apreciem mult ce ati facut pentru noi, apreciem inimile voastre pline de dragoste, care va disting net de alte cvartete si va transmitem pe calea aceasta ca am primit numeroase aprecieri pentru voi si de la nuntasi.
Continuati sa inaltati prin muzica voastra, o faceti bine!
— Tabita si Teo, Bucuresti

Fetele din Cvartetul Sonore, muzica si buna lor dispozitie, au facut ca drumul pe care am pornit sa fie marcat in cel mai frumos mod posibil. Am fost impresionati de varietatea de stiluri pe care o abordeaza, imbinandu-le perfect pentru a se incadra in atmosfera evenimentului nostru. Impresiile invitatilor, impartasite ulterior, ne intaresc increderea ca am facut alegerea cea mai buna, rugandu-le sa faca parte din inceputul nostru in doi. Va multumim din inima!
— Patricia si Dragos, Pitesti

Cineva spunea ca “muzica este vocea armonioasa a creatiei: un ecou al lumii invizibile”. Prin muzica Cvartetului Sonore ramanem conectati cu divinitatea si totusi cu “picioarele pe pamant” pentru ca aceste tinere minunate, pasionate si deosebit de talentate sunt cu cei in nevoie si s-au alaturat in multe ocazii sprijinirii cauzei noastre. Touched Romania atrage destine si impreuna cu Cvartetul Sonore atinge inimi, sensibilizand coardele iubirii.
— Natalia Ungureanu, Touched Romania

Datorita voua nunta noastra a fost intr-o armonie completa. Ne amintim mereu cu bucurie de emotiile pe care ni le-ati transmis! Prin acordurile rafinate ne-ati facut sa traim o minunata seara de poveste.
— Flavia si Alexandru, Suceava