Olga Berar − vioara I

Olga s-a nascut in Bucuresti si a inceput studiul viorii la varsta de 7 ani. A fost indrumata pe parcursul celor 12 ani de catre profesori dedicati ai liceelor de muzica “Dinu Lipatti” si “George Enescu”. De la varsta de 17 ani a facut parte dintr-un grup de muzicieni performanti cu care a sustinut concerte in tara si in afara ei. In anul 2008 a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, iar in 2010 studiile de Masterat in Cork – Irlanda, cu distinctie. Dupa aproximativ 4 ani de absenta, Olga si-a reorganizat concertele inapoi in orasul natal, Bucuresti. Pe langa recitaluri de camera, colaborari cu Filarmonica Bucuresti si Orchestra de Camera Radio, Olga este in prezent si profesor de vioara la International School of Bucharest. Alte zone importante in viata Olgai sunt experimentul, muzica contemporana, teatrul senzorial si improvizatia.

Teodora Murariu − vioara a II-a

Teodora s-a nascut in Bucuresti si a urmat cursurile Liceului de muzica „George Enescu”. Sub indrumarea profesorilor sai a urmat apoi cursurile Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, pe care le-a absolvit in anul 2008. Dupa absolvirea facultatii, Teodora a predat vioara elevilor mai multor scoli de muzica. In decursul anilor a participat la diverse concursuri si festivaluri muzicale, atat in tara, cat si in strainatate. Astazi, Teodora face parte din Cvartetul Sonore.

Laura Chesauan − viola

In anul 2007 a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti. A fost angajata a filarmonicii Muntenia – Targoviste din primavara anului 2008, pana in toamna anului 2009, alaturi de care a sustinut numeroase concerte, impreuna cu nume importante ale scenei muzicale romanesti: Gabriel Croitoru, Emil Visenescu, Alexandru Morosanu, Florin Piersic etc. In anii 2009 si 2010 a indrumat copiii talentati ai sectiei de viola din cadrul Liceului de muzica „Dinu Lipatti”. De-a lungul anilor a participat la diverse concursuri si festivaluri, atat nationale, cat si internationale, sustinand turnee in Franta, Germania si Grecia. Astazi este membra a Cvartetului Sonore, cu care a cantat in cadrul unor concerte si evenimente importante, in Bucuresti si in tara (Sibiu, Timisoara, Iasi, Brasov, Tulcea).

Gabriela Suciu − violoncel

A absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti in anul 2008. Pe parcursul anilor de studiu a sustinut recitaluri si concerte pe scene importante din Romania, Anglia, Austria si Grecia, obtinand numeroase premii nationale si internationale la concursuri de interpretare instrumentala. A participat la festivaluri si proiecte muzicale internationale, dintre care amintim “Moving music” (Erasmus Intensiv-Project, Viena) si “Proms – Jazz & Classic” (Jeunesses Musicales – Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, Romania). In anul 2009 a inregistrat alaturi de trupa “The Marker” single-ul “If You Didn’t Love Me”, clasat pe locul al doilea la Festivalul “Cerbul de aur”. De asemenea, a colaborat cu trupa Taxi, inregistrand alaturi de aceasta piesele “Niste raspunsuri” si “Matematica imposibila”. In anul 2013 a absolvit cursurile de master ale Conservatorului din Bucuresti, studiind violoncelul sub indrumarea maestrului Marin Cazacu. In prezent, Gabriela este profesor de violoncel la Scoala Gimnaziala de Arta nr. 4 din Bucuresti.